top of page
moersleutels

CALCULATOR

FUNCTIE

Heb je een passie voor cijfers en daarenboven ervaring/kennis van de HVAC-S? Dan ben jij misschien wel de (technisch) calculator die we zoeken.

 

Wat houdt de functie precies in?

Als calculator sta je in voor de correcte opmaakt en opvolging van de offertes. In deze functie spits je jou toe op industriële projecten en de calculatie van grotere projecten.

 

Je gaat aan de slag met klantenvraag, lastenboek en/of plannen. Aan de hand van de ontvangen informatie, stel je een correct voorstel op. Indien nodig ga je ter plaatse om de huidige situatie in kaart te brengen. Daarbij maak je gebruik van prijslijsten, maar ga je ook aan de slag met (vaste) leveranciers voor prijsaanvragen van specifieke, technische installaties. Je volgt dit gehele proces nauw op en staat kort bij de klant.

Je informeert de klant over het voorstel en stuurt bij waar nodig.

 

Bij goedkeuring van de offerte, zorg je voor een complete overdracht van het dossier aan de collega’s: projectleiding.

 

Kortom, een uitdagende functie waarbij je samenwerkt met een sterk team, in nauw overleg met projectleiders.

 

De projecten zijn voornamelijk gericht op de industriële sector.

AANBOD

Quartier biedt een motiverende en professionele omgeving, waar je dagelijks bijdraagt in het creëren van een aangenaam klimaat bij onze klanten.

 

We zorgen voor een uitdagende én gevarieerde rol binnen een groeiende, familiale onderneming. Om dit mogelijk te maken bieden we een aantrekkelijk loonpakket met heel wat andere voordelen:

 

  • Benefit Motivation Plan waar je de mogelijkheid krijgt voordelen zoals fietslease, gsm, laptop,... bij aan te kopen, of je hospitalisatie verzekering voor jou en je gezin in te geven.

  • Een (elektrische) wagen, met prachtige belettering van Quartier

  • GSM budget (jij kiest je smartphone) en wij zorgen voor een abonnement met internet

  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag

  • Onkostenvergoeding

  • Glijdend uurrooster

  • Én 32 verlofdagen

 

Dit alles met:

 

  • Een team leuke collega's, after works op vrijdag, BBQ's, familiedagen, personeelsfeesten,...

VEREISTEN

Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie als calculator, werkvoorbereider; gezien de specialisatie in de functie, verwachten we een minimale basiskennis HVAC-S.

Er wordt gewerkt met het ERP systeem Plenion, kennis/ervaring met het systeem is een voordeel, doch geen must. Daarnaast kan je vlot met de courante Office-pakketten werken (Word, Excel, Outlook). 

 

Je spreekt en schrijft perfect Nederlands, een mondje Frans/Engels is meegenomen maar niet vereist.

bottom of page