top of page
moersleutels

INSTALLATEUR HVAC

FUNCTIE

Jouw werkdag start altijd vanuit ons magazijn in Kuurne, waar je samen met een vast team (1-2 collega's) verzamelt om samen naar de werf te rijden. Hoe laat jouw dag start, hangt af van de projecten en de collega's (5u30-7u30). De werven situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen.

Eens op de werf toegekomen informeert de ploegchef jou van de uit te voeren werken die je

zelfstandig opneemt. Je kan rekenen op de helpende handen van zowel collega's als

onderaannemers. Variatie in de job is verzekerd; zo werken we zowel in ruwbouw als in afwerking, residentieel als industrieel, alle technieken of één specifieke techniek,... Je staat in alle type projecten in voor een kwalitatieve installatie.

Op het einde van de werkdag verlaat je de (opgeruimde) werf en neem je eventueel afval/materiaal terug mee die je in het magazijn in Kuurne kan sorteren. Je laadt het materiaal in jullie camionette, dit samen met de magazijniers. Alle camionettes staan binnen, waardoor je nooit hoeft te krabben in de winter of in de regen moet laden/lossen.

Een greep uit het takenpakket (afhankelijk van het project):

  • Ruwbouw: schijven en kappen

  • Leggen, aansluiten en eventueel lassen van buizen

  • Aansluiten en plaatsen van badkamers, fijne afwerking

  • Leggen van buizen vloerverwarming

  • En nog zoveel meer...

AANBOD

Je komt terecht in een warm team waar we maar één richting kennen: die van vooruitgang. Een afwisselende functie waar je betrokken wordt bij onze ambitieuze en familiale onderneming.

We bieden naast fijne, gedreven collega's ook een vast contract met een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques van €8/gewerkte dag.

We werken 40u per week, wat wil zeggen dat je naast de 20 wettelijke verlofdagen nog van extra 12 verlofdagen kan genieten (totaal van 32 verlofdagen). Je krijgt er de fijne collega's, afterworks op vrijdag en talloze leuke activiteiten zo bij!

Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, met oog voor veiligheid.

VEREISTEN

Quartier staat voor kwaliteit en vooruitgang. Daarom zoeken we toffe collega's die samen vooruit willen.

Je genoot bij voorkeur een opleiding binnen de technieken/sanitair in combinatie met enkele jaren ervaring (minimum 1 jaar) in een soortgelijke job; installatie of montage van CV, vloerverwarming, sanitaire installaties, airco's,...

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

  • In het bezit van een VCA (basis) attest

  • Je hebt OF goede kennis Nederlands OF goede kennis Frans: onze teams kunnen jou in deze twee talen begeleiden

  • Je hebt oog voor kwaliteit en afwerking, denkt probleemoplossend en hebt een gevoel voor verantwoordelijkheid

bottom of page