top of page
moersleutels

PROJECTLEIDER HVAC

FUNCTIE

Als projectleider sta je in voor de volledige opvolging van projecten, waar je samen met collega's gaat voor een passende, kwaliteitsvolle oplossing voor de klant. Je start vanuit de studie van het bureau, in combinatie met de voorbereidende calculaties (eigen dienst).

Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van het project dat gaat van de planning, rapportage tot opvolging budget (vorderingsstaten),...

Jouw ervaring en kennis zorgt ervoor dat je steeds een antwoord kan bieden op technische uitdagingen/problemen, denkt in oplossingen en opportuniteiten en treedt op als vak-expert. Bij complexe technische dossiers kan je steeds rekenen op de ondersteuning van collega's.

Je bent regelmatig op de werf te vinden voor de stand van zaken, alsook neem je actief deel aan werfvergaderingen. Zo houd je vinger aan de pols en kan je snel inspelen op onverwachte problemen/situaties. De werfopvolging gebeurt in tandem met werfleiders die ervoor zorgen dat jij het overzicht kan bewaken.

We staan dicht bij onze klant (eindklant, architect, bouwheer,...), het spreekt voor zich dat je regelmatig contact houdt en hen informeert van het verloop van de werken.

AANBOD

Quartier biedt een motiverende en professionele omgeving, waar je dagelijks bijdraagt in het creëren van een aangenaam klimaat bij onze klanten.

 

We zorgen voor een uitdagende én gevarieerde rol binnen een groeiende, familiale onderneming. Om dit mogelijk te maken bieden we een aantrekkelijk loonpakket met heel wat andere voordelen:

 

  • Benefit Motivation Plan waar je de mogelijkheid krijgt voordelen zoals fietslease, gsm, laptop,... bij aan te kopen, of je hospitalisatie verzekering voor jou en je gezin in te geven.

  • Een elektrische wagen, met prachtige belettering van Quartier

  • GSM budget (jij kiest je smartphone) en wij zorgen voor een abonnement met internet

  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag

  • Onkostenvergoeding

  • Glijdend uurrooster met de ruimte om tot 2 dagen te telewerken; velen verkiezen de aangename bureau om te werken

  • Én 32 verlofdagen

 

Dit alles met:

 

  • Een team leuke collega's, after works op vrijdag, BBQ's, familiedagen, personeelsfeesten,...

VEREISTEN

Quartier staat voor kwaliteit en vooruitgang. Daarom zoeken we gedreven collega's die samen vooruit willen.

 

Gezien de toenemende complexiteit van de projecten zijn we op zoek naar projectleiders met aantoonbare ervaring in een soortgelijke job (min. 5 jaar), binnen de sector. Je hebt ervaring met verschillende HVAC-S/R systemen en kent je weg in deze technische omgeving.

De functie vereist bepaalde flexibiliteit, de ploegen starten vroeg, jouw klanten zijn vaak laat aan het werk. Je bezit voldoende assertiviteit om hiermee om te gaan, zonder het commerciële uit het oog te verliezen.

 

Je spreekt en schrijft perfect Nederlands, een mondje Engels en Frans is gezien de internationalisering van de teams een sterke must.

 

Het spreekt voor zich dat je in het bezit bent van je rijbewijs B.

bottom of page